Olgu kohe öeldud, et midagi ei muutu nende jaoks, kes juba praegu on Delfi digipaketi tellijad ja omavad ligipääsu tasulisele sisule. Nendel on kõik hästi. Neid inimesi on pea 150 000. Ülejäänute jaoks on valiku koht, kas ühineda Eesti korvpalli toetavate inimestega või...

Antud kaasuse puhul ei käi jutt siiski pelgalt korvpallist, vaid inimeste mõtteviisist laiemalt. Korvpall on Delfi digipaketist vaid üks osa suurest ja laiast valikust. Aga siiski? Kas ühiskonnas on tärganud arusaam, et veebis jagatav sisu võiks olla tasuline? Aga varem ju polnud? Kuidas siis enne sai ja enam ei saa? Küsimused tulevad nipsust. Vastused samuti. Korvpalliliit, koos klubide ja meediapartneritega otsib jätkusuutlikumat mudelit, mis tagaks pideva arengu. Nii liigadele, klubidele kui ka teleülekannetele ja spordiala silmapaistvusele tervikuna. Tasuta mudel jätab eelpool loetletud osapooled paigale tammuma. Kas see pakub meile rõõmu?

Saates saavad sõna Delfi tegevjuht Tarmo Paju, TV3 Sport vedaja Kalev Kruus, Korvpall24 portaali peatoimetaja Siim Semiskar ning Eesti Korvpalliliidu turundus- ja kommunikatsioonijuht Gerd Kiili. Nemad räägivad ja põhjendavad, aga otsuse teeb igaüks ikkagi ise. Head selgusele jõudmist ja emotsioonide rohket kossuhooaega!