Uued mängijad

Todd Withers

Üks neist uustulnukatest on Ameerika profikorvpallur Todd Withers. See pikka kasvu ja sportlik leegionär, keda eristavad tema erilised füüsilised omadused, mängib pealinna klubis ääremängija positsioonil. Rytase spordidirektor Donatas Zavackas rõõmustab, et meeskonnas on see atleetlik ja füüsiline mängija, kellel on Euroopa tasemel kogemused ja kes suudab mängida mitmel positsioonil.

Tomas Lekūnas

Kuigi Vilniuse Rytas on Todd Withersiga juba käed löönud, on ameeriklase saabumine meeskonda perekondlike asjaolude tõttu edasi lükatud, mistõttu on klubi sõlminud lühiajalise lepingu Tomas Lekūnasega. Ta on motiveeritud korvpallur, kellel on Leedus palju kogemusi ja kes mängib riigi klubides alates 2013. aastast. Ta hakkab mängima pealinnaklubis ääremängija positsioonil, on 29-aastane ja 197 cm pikk. Vilniuse klubil on võimalus pikendada temaga lepingut hooaja lõpuni.

Benedek Varadi

Teine Vilniuse klubiga liitunud võõrleegionär on mängujuht Benedek Varadi. See võitluslik korvpallur on sündinud Ungaris ja mängis eelmised kümme aastat kodulinnas Falco KC ridades.

Margiris Normantas

Pärast intensiivset komplekteerimisperioodi mängib nüüd Rytase meeskonnas seitse Leedu korvpallurit ja viis võõrleegionäri. Koos meeskonnaga 29. hooaja meistriks tulnud viskav tagamängija ja ründemängija Margiris Normantas jätkab LKL-i uuel hooajal mängimist Vilniuse Rytases. Normantas on kuulus oma läbimurrete, kõrge trajektooriga viske ja suurepärase kaitsetöö poolest, mida ta suudab näidata vastaste lühikeste mängijate vastu.

Rytas ootab põnevusega nende esiletõusu

Gytis Masiulis

Selle aasta juulis sõlmis Rytas kaheaastase lepingu 24-aastase ja 207 cm pikkuse suure ääre Gytis Masiulisega. Andekas korvpallur võitis Leedu juunioride (alla 18-aastaste) koondisega EM-finaalturniiril hõbe- ja pronksmedali.

Benedek Varadis

Vilniuse klubiga liitub mitu uut leegionäri. Ungarist tuli Leetu mängima 27-aastane 195 cm pikkune võitlusliku iseloomuga tagamees Benedek Varadis, kes oli varem kümme aastat mänginud kodulinnas.

Elvar Fridriksson

Rytase meeskonda lisandus veel üks leegionärist tagamees, kui leping sõlmiti 27-aastase ka 183 cm pikkuse islandlase Elvar Fridrikssoniga, kes mängis üks hooaeg varem Šiauliai meeskonnas ja suutis tõusta kohalike korvpallisõprade lemmikuks. Küsitluste järgi domineeris Fridriksson hooaja kõige väärtuslikuma mängija ja parima leegionäri kategooriaid.

Marcus Foster

Vilniuse klubi lõi juubelihooajal käed järjekordse uustulnuka - ameeriklase Marcus Fosteriga. Treener Giedriaus Žibėnose sõnul on see 27-aastane ja 191 cm pikkune tagamees tugev, füüsilise mängustiiliga korvpallur, kel on Euroopas juba ka staaži kogunenud - ta peaks suutma luua võimalusi skoori tegemiseks mitte ainult iseendale, vaid ka oma kaaslastele.

Jarvis Williams

Vilniuse Rytas suutis oma meistriliiga meeskonna ridades hoida 29-aastase ameeriklase Jarvis Williamsi (203 cm). See atleetlik, energiline ja võitlushimuline korvpallur kinnitab, et on ülimalt õnnelik, et saab kaitsta Leedu meistritiitlit ning nimetab Vilniust oma teiseks koduks.

Juba tuntud nimed

Lukas Uleckas

23-aastane 199 cm pikkune kerge jalaga tagamees Lukas Uleckas mängis Rytases juba eelmisel hooajal ja aitas saadud võitudele oluliselt kaasa. Uleckas sidus oma tuleviku Vilniuse tiimiga ja sõlmis klubiga pikaaegse lepingu. Rytase treenerid iseloomustavad teda kui eriti head kaugviskajat.

Jarvis Williams

Rytase juhtkonnal õnnestus meeskonna juures hoida ka ameeriklast Jarvis Williamsit. Energiline, kiire jalaga ja suurepäraselt hüppav korvpallur särab platsil teistegi suurepäraste omadustega - ta on liikuv ja energiline, mis kajastub nii kaitses kui ka võitluses lauapallide pärast.

Gytis Radzevičius

Koos pealinna korvpalliklubiga püüab meistritiitlit taas kaitsta 27-aastane 197 cm pikkune väike äär Gytis Radzevičius, kelle mäng korvpalliväljakul räägib enda eest.

Evaldas Kairys

Klubi vanim mängija - 31-aastane pikk (207 cm) Evaldas Kairys on pallur, keda abitreener Georgios Dedas kirjeldab kui kaitses väga töökat ja usaldusväärset korvpallurit.

Mitu aastat pealinnaklubis mänginud Kairys on Betsafe-LKL liiga kauaaegne mängija, kes hakkab võitlema tsentri positsioonil.

Martynas Echodas

Tsentri positsioonil mängib neli aastat pealinna klubi nime kaitsnud ja aastase pausi järel Vilniusesse naasnud 25-aastane ja 206 cm pikkune Martynas Echodas, kes pakub fännidele sageli rõõmu vägevate pealtpanekutega.

Jaga
Kommentaarid