21-aastane Solberg jagas sel hooajal Hyundai kolmandat autot koos Dani Sordoga, kuid erinevalt hispaanlasest tal kordagi poodiumile ei õnnestunud jõuda. Rootslase viimaseks võistluseks Hyundai ridades jäi Uus-Meremaal toimunud etapp, kus endise maailmameistri Petter Solbergi poeg lõpetas viiendal kohal.

„Oliver on olnud meile korralikuks täienduseks, näidates soovi pingutada ja õpihimulise sõitjana. Aga oleme näinud kogenud ja stabiilse ekipaaži kautegurit ning keskendume sellele ka 2023. aasta rivistust koostades,“ sõnas Hyundai tiimipealiku asetäitja Julien Moncet pressiteate vahendusel.

„Loomulikult olen ma olukorra üle pettunud, aga ma austan meeskonna otsust ja nende uut plaani osaleda sarjas kolme masinaga ja ainult kogenud sõitjatega. See, et kogu protsessi juures oldi minuga ausad ja avatud, oli neist väga kena. Ma tean, et see polnud nende jaoks lihtne otsus, mida pärast plaanide muutmist tehti,“ rääkis Solberg, kes teenis Hyundaile sel hooajal kaheksa ralliga 33 punkti.

„Ma olen neile selle võimaluse eest väga tänulik . Me lõpetame selle peatüki hea läbisaamisega ning soovin neile alati edaspidiseks kõike paremat,“ lisas ta.