Mullu Ostravas võidutsenud Kontaveit andis teises ringis Tereza Martincovale (WTA 78.) kaotusseisul 6 : 7 (3), 0 : 1 loobumisvõidu.

Kontaveit jäi avasetis kiiresti 0 : 3 kaotusseisu, kuid vastas siis kahe murdega ja juhtis 4 : 3. Kaheksandas geimis suutis Martincova kohe vastu murda ning avasett läks kiiresse lõppmängu. Seal asus tšehhitar kiiresti 4 : 1 juhtima ja võitis lõpuks 7 : 3.

Teise seti esimeses geimis suutis Martincova kohe murde teha ning siis Kontaveit loobus edasisest mängust.

Umbes tund aega pärast kohtumist andis WTA Delfile teada, et Kontaveit loobus alaseljavigastuse tõttu. Kui tõsine see trauma on, ei ole teada.

Kontaveit lõi 67 minutit kestnud matši jooksul ühe ässa, tegi ühe topeltvea ja realiseeris viiest murdepallist kaks. Martincova, kelle esimese servi õnnestumise protsent oli 82 (eestlannal 69), kasutas neljast murdevõimalusest ära kolm.

Mängu eelvaade:

Anett Kontaveit alustab turniiri teisest ringist, kus ta kohtub Martincovaga, kes alistas avaringis 7 : 6, 7 : 6 šveitslanna Jil Teichmanni. Kontaveit ja Martincova kohtusid möödunud nädalal ka Tallinn Openil, toona võttis eestlanna kodupubliku ees kindla 6 : 2, 6 : 1 võidu.

Edu korral läheb Kontaveit kokku venelannade Jekaterina Aleksandrova ja Daria Kasatkina vahelise matši võitjaga.

Kui blogi kohe ei avane, siis palun oota või uuenda lehekülge.