Kalev dikteeris kohtumist algusest lõpuni välja ning Tarvaga tehti sotid tegelikult selgeks juba esimese veerandajaga, mis võideti 33:15. Poolajaks kasvatasid võõrustajad oma eduseisu juba 21 punktiliseks ning viimasele veerandajale mindi vastu Kalevi 84:49 juhtimisel.

Võitjate parimana kogus Oleksandr Kovliar 25 punkti ja seitse resultatiivset söötu. Kristjan Kitsing lisas 19 ja Artur Konontšuk 14 silma. Kolmikduublist ei jäänud kaugele ka Zigmars Raimo, kes viskas 10 silma, noppis kaheksa lauapalli ja jagas kaheksa tulemuslikku söötu.

Tarva resultatiivseim oli Volodõmõr Ševtšenko 15 punkti ja seitsme lauapalliga.

Enne kohtumist:

Tegemist on BC Kalev/Cramo selle hooaja esimese ametliku kodumänguga, kus on võimalik näha meeskonda uutes, spetsiaalselt klubi 25. aastapäevaks valminud vormides.

Kalev/Cramo abitreeneri Indrek Reinboki sõnul on keeruline peale sellist pikka FIBA Europe Cupi kvalifikatsiooniturniiri ning väsitavat reisi kohe ideaalses mänguvormis olla, kuid ta loodab, et koduseinad ja positiivsed emotsioonid aitavad meeskonnal näidata võitluslikku mängupilti.

BC Tarvase kohta lisab ta: „Viimastel hetkedel tehtud vangerdused meeskonna roster‘is teevad ka meie skautingut veidi keerulisemaks, kuna iga uus mängija muudab võistkonna mängupilti.“

Rakvere Tarvase korvpalliklubi teatas eile, et sõlmis lepingu 27-aastase ja 200 cm pikkuse ukrainlase Volodõmõr Ševtšenkoga. Talle tegi ruumi lätlasest suur äär Karlis Helmanis, kes katseaega ei läbinud ja klubist lahkus.

Kalev/Cramo kodumängudel on nüüdsest publiku tungival soovil avatud ka Karupoeg Puhhi lasteala, kust leiab batuudi ja vahvaid mänguasju pere pisematele. Mänguelamust aitab valgusefektidega parandada Unibet, tuju hoiavad üleval Unibet-Lifedance‘i tantsutüdrukud ja erinevad publikumängud ning toitlustust pakub Herne kohvik.

Teisipäevasest mängust jääb eemale Tanel Kurbas, kes taastub hüppeliigese vigastusest. Europe Cupi kvalifikatsiooniturniiril õlga vigastanud Hugo Toomi platsile saamise otsustavad treenerid enne mängu.