Tegemist on BC Kalev/Cramo selle hooaja esimese ametliku kodumänguga, kus on hea võimalus näha meeskonda uutes, spetsiaalselt klubi 25ndaks aastapäevaks valminud vormides.

Kalev/Cramo abitreeneri Indrek Reinboki sõnul on keeruline peale sellist pikka turniiri ning väsitavat reisi kohe ideaalses mänguvormis olla, kuid ta loodab, et koduseinad ja positiivsed emotsioonid aitavad meeskonnal näidata võitluslikku mängupilti.

BC Tarvase kohta lisab ta: „Viimastel hetkedel tehtud vangerdused meeskonna rosteris teevad ka meie skautingut veidi keerulisemaks, kuna iga uus mängija muudab võistkonna mängupilti.“

Rakvere Tarvase korvpalliklubi teatas täna, et sõlmis lepingu 27-aastase ja 200 cm pikkuse ukrainlase Volodõmõr Ševtšenkoga. Talle tegi ruumi lätlasest suur äär Karlis Helmanis, kes katseaega ei läbinud.

Kalev/Cramo kodumängudel on nüüdsest publiku tungival soovil avatud ka „Karupoeg Puhhi“ lasteala, kust leiab batuudi ja vahvaid mänguasju pere pisematele. Mänguelamust aitab valgusefektidega parandada Unibet, tuju hoiavad üleval Unibet-Lifedance tantsutüdrukud, erinevad publikumängud ning mängul pakub toitlustust Herne kohvik.

Teisipäevasest mängust jääb eemale Tanel Kurbas, kes taastub hüppeliigese vigastusest. Europe Cupi kvalifikatsiooniturniiril õlga vigastanud Hugo Toomi platsile saamine otsustatakse treenerite poolt mängu eel.