Rajameister Stefan Wirth oli üles ehitanud tehniliselt keeruka raja ning 29 startijast suutis parkuuri vigadeta läbida vaid kolm sportlast. Kahjuks jäid Gunnar Klettenberg ja Hunter ümberhüpetest kõrvale 2 karistuspunktiga ületatud normiaja eest. See tulemus kindlustas neile kolmanda koha, kuid viimases võiduheitluses kaasa rääkida ei lubanud. Ümberhüpetel esimesena startinud Nerijus Sipailal hobusel Charalambos JU pudenes ümberhüpetel kaks latti - lõpptulemuseks 8kp, kuid auväärne teine koht sõiduarvestuses ja kuna Soome ei kuulu meie maailmakarika liigasse, siis ka võidupunktid. Soomlanna Janna Jensen sai startida ümberhüpetel pingevabamalt, kuna võiduks oli vaja tõkked vaid vigadeta ületada ning sellega said Jensen ja pisikest kasvu ruun Hamont suurepäraselt hakkama

Põhiparkuurile eelnenud kiirussõidus kõrgusel 140 cm võtsid Leedust pärit vennad Petraitised kaksikvõidu. Esikoha saavutas Kristupas Petraitis hobusel Ivita ning teisele kohale tuli Matas Petraitis hobusega Cornet’s Cloud. Kolmanda koha saavutas soomlanna Sanna Backlund hobusel Jumper. Parima eestlasena jõudis neljandale auhinnalisele kohale Rein Pill hobusega Sloopy Z.

Kiirusparkuuris kõrgusel 130 cm, saavutas esikoha Soome juuniorsportlane Jone Illi hobusega Celtas Quillian. Teisele kohale tuli Kullo Kender hobusel Stellaria ning kolmandaks sõitsid end Berit Lehtsaar ja Solei Solei.

Tänase 6-aastaste noorhobuste parkuuri, mis peeti kõrgusel 130 cm ümberhüpetele, võitis Leedu sportlane Lukas Civinskas hobusega Connor-C. Teise koha saavutas Paul Argus hobusel Carpo. Kolmandaks sõitsid end Mariah Orover ja I´m Aljana Special.

Tallinn International Horse Show ühendab endas tipptasemel ratsaspordi, elava muusika ning ehedad elamused hobumaailmast. Sündmuse korraldamisele aitavad kaasa pea 40 kohalikku ettevõtet ja organisatsiooni koos 200 vabatahtlikuga. Teostamist toetavad ka EAS ja Euroopa Regionaalarengu Fond.