Tugeva saju tõttu anti Singapuri GP-le start planeeritust tund aega hiljem. Teiselt positsioonilt rajale läinud Sergio Perez sai kohe esimestes kurvides Charles Leclerc'ist (Ferrari) mööda ning tüüris oma masina võiduka lõpuni. Talle järgnesid Ferrari piloodid Leclerc ja Carlos Sainz ning esimesena jäi poodiumilt välja Lando Norris (McLaren).

Sõitu kaheksandalt realt alustanud MM-sarja üldliidri Max Verstappeni (Red Bull) hädad algasid juba stardis, kui ta langes hoobilt 12. kohale. Väheste möödasõiduvõimalustega rajal õnnestus tal küll oma positsiooni tasapisi parandada, kuid lõpuks pidi ta leppima alles seitsmenda kohaga. Oma rolli mängisid selles nii hollandlase väljasõit pool tundi enne võistluse lõppu kui ka rohked katkestamised, mistõttu kehtestati rajal kas turvaauto või virtuaalse turvaauto reziim.

Lõpuks ületasid finisijoone kõigest 14 sõitjat.

Tulemused:

Ühtlasi tähendas tänane tulemus seda, et Verstappenil veel teist maailmameistritiitlit kindlustada ei õnnestunud. Viis etappi enne hooaja lõppu on tal koos 341 punkti, lähimaid jälitajaid Leclerc'i ja Perezit edestab hollandlane vastavalt 104 ja 106 silmaga.

Enne sõitu:

Kui sel pühapäeval selgus autoralli maailmameister, siis sama võib juhtuda vormel 1 sarjas. Kuninglikus vormelisarjas on laual veel 158 silma (lisaks kuuele etapile jagatakse Sao Paolos välja punkte sprindis), Red Bulli esipiloodi Max Verstappeni edu Ferrari mehe Charles Leclerci ees on 116 punkti.

Singapuri ajasõit läks aga Verstappenil meeskonna suure prohmaka tõttu aia taha. 25-aastane hollandlane oli sõitmas päeva parimat aega, ent ootamatult kutsus Red Bulli meeskond mehe boksi. Hiljem selgus, et tiim oli mehe vormelisse pannud liiga vähe kütust.

Esimesest stardiruudust saab lähte Leclerc, kes sõitis laupäeva välja aja1.49,412. Tema kõrvalt alustab Sergio Perez (Red Bull; +0,022), teises stardireas on Lewis Hamilton (Mercedes; +0,054) ja Carlos Sainz (Ferrari; +0,171) ning kolmandas Fernando Alonso (Alpine; +0,554) ja Lando Norris (McLaren, +1,172). Verstappen alustab kaheksandalt kohalt.