Magnus Kirdi elukaaslane on Läti seitsmevõistleja Laura Ikauniece, kelle säravaimad sportlikud tiitlid on 2015. aasta Pekingi maailmameistrivõistluste pronks ja 2012. aasta Helsingi Euroopa meistrivõistluste hõbemedal.

Amsterdami Ajaxis, FC Barcelonas ja Liverpoolis mänginud Litmanen on 2015. aastast alates abielus endise Eesti modelli Ly Jürgensoniga, kellele tennis pole sugugi võõras ala. Nimelt võib internetiavarustest leida Jürgensoni ITF-i profiili ning sealt ka ühe matši aastast 2017, kui ta osales Laagris seeniorite turniiril Laagri Seniors Cup.

Foruse spordikeskuses võis eile näha ka näitlejat Guido Kangurit, Miss Estonia kunagist peakorraldajat Valeri Kirssi, suusatamise olümpiapronksi Jaak Maed, Eesti Vabariigi peaministrit Kaja Kallast, Tallinna linnapead Mihhail Kõlvartit ja EOK presidenti Urmas Sõõrumaad, rääkimata Eesti tennise juhtimise ladvikust eesotsas alaliidu presidendi Enn Pandiga.

Kokku oli pealtvaatajaid eile täismaja 2800 inimest. Piletid on välja müüdud ka tänaseks finaaliks.

Loomulikult oli väljaku ääres kohal ka Anett Kontaveidi väljavalitu, FCI Levadia jalgpallimeeskonna kapten Brent Lepistu. Tänane finaal Kontaveidi ja tšehhitari Barbora Krejcikova vahel algab kell 14. Kui matš just kolmetunniseks ei veni, peaks jääma Lepistul küllalt aega, et jõuda kella 17.15-ks Lillekülla Sportland Arenale, kus Levadial tuleb Premium liigas vastu astuda Nõmme Kaljule.