Tallinnas tulid võrdselt alanud esimese seti võtmehetked seisult 2:3, kui Kontaveit sai oma pallingul vaid ühe punkti ja andis vastasele servimurde. Anett oli peamiselt hädas tšehhitari tugevate ja pikkade löökidega, viimane lihtviga oli võrku lennanud pall. Krejčíkovál oma pallingugeimi hoidmisega probleeme ning 2:5 seisult tegi ta teisegi murde ning võitis 29 minutit kestnud avaseti.

Teist setti alustas Kontaveit kohe servimurdega, kuid järgmised kolm geimi kuulusid Krejčíkovále, kes asus omakorda ise murdega 3:1 juhtima. Kuigi Kontaveitil õnnestus uuesti vastase pallingugeim murda ja sett 3:3 viigistada, siis otsustaval hetkel võitis Krejčíková kolm geimi järjest ning lõi finaali 6:2, 6:3 lukku.

Delfi TV eetris nägi ka üksikmängu finaalile järgnevat paarismängu finaali, kus kõrgeima paigutusega ameeriklanna Nicole Melichar-Martinez ja sakslanna Laura Siegemund pidid tunnistama ukrainlannade Ljudmila Kitšenoki ja Nadija Kitšenoki 7:5, 4:6, 10:7 paremust.

Enne kohtumist:

Poolfinaalis Kaia Kanepi alistanud Kontaveit on 2021. aasta French Openi tšempioniga kohtunud kaks korda, viimati jäi eestlanna alla selle aasta Sydney WTA turniiri poolfinaali ülipingelises duellis 6:0, 4:6, 6:7 (12). Eelmise aasta novembris Mehhikos toimunud WTA aastalõputurniiril oli Kontaveit tšehhitarist parem 6:3, 6:4.

Kontaveit on võitnud kuus WTA tiitlit ning mänginud finaalis varem 16 korda. Kuni mulluse French Openi triumfini ja ka selle järel eelkõige tugeva paarismängijana tuntud Krejčíková on kuues finaalist võitnud kolm.

Tee Delfi Kogupaketi tellimus ja vaata finaali!