Krejcikova (WTA 27.) alistas kolm tundi ja 22 minutit kestnud poolfinaalis šveitslanna Belinda Bencici (WTA 14.) 6:7 (5), 7:6 (2), 6:2 ning jääb oma selle nädala viimast vastast ootama Kaia Kanepi ja Anett Kontaveidi duellist.

Tegemist oli 2022. aasta pikkuselt kuuenda WTA turniiri matšiga, tänavustest siseturniiridest pikimaga.

„Näitasime mõlemad imelist tennist. Otsustavaks said väga väiksed asjad. Olen õnnelik, et suutsin nii kõrgel tasemel mängu teha. Tunneme Belindaga teineteist 10. eluaastast peale ning meie matšid on alati suured,“ rääkis Krejcikova väljakul antud intervjuus.

Seitsmendat korda WTA tasemel finaali jõudnud (sel aastal teist korda) tšehhitar teab, et homme tal hõlpu loota ei ole. Ei teiselt poolt võrku ega ka väljak kõrvalt.

„Sellest tuleb väga eriline matš. Turniiri jaoks on imeline, et üks finalist on eestlanna. Ootan suurepärast atmosfääri. Inimesed elavad muidugi Eesti mängijale kaasa, aga see on okei, ma naudin seda ikka. Ootan huviga, et taas finaalis mängida,“ lisas Krejcikova.

Kontaveidi ja Kanepi poolfinaal algab kohe pärast paarismängu esimest poolfinaali, milles esimese asetusega USA-Saksamaa paar Nicole Melichar-Martinez - Laura Siegemund võtab vastu neljanda paigutusega Jaapani - Hiina duo Miyu Kato - Xinyu Wang. See matš algas Tondil kell 16.50.