Võimsaimate autode klassis SuperCar võitis nii viimase etapi kui meistritiitli 18aastane Maiko Tamm (Mitsubishi Lancer Evo VIII). „Üldiselt olen hooajaga rahul, aga alati leidub detaile, mida saaks paremini teha,“ sõnas Tamm. „Hooaeg õpetas sihikindlust ja rahulikuks jäämist. Stabiilsus suurenes eelmise aastaga võrreldes oluliselt.“

Osavõturohkeimas Crosskart Xtreme-klassis võitis 48 võistleja seas meistritiitli Markus Abram (LifeLive TN5), kes viimasel etapil lõpetas finaali kuuenda kohaga. „Tiitli tõi stabiilsus. Alati ei pea kõige kiirem olema, vaid tuleb sõita stabiilselt. Ma vist ei olnud ühelgi võistlusel kõige kiirem, aga alati võtsin vajalikud punktid ära,“ lisas Abram. Etapil oli selles klassis võidukas soomlane Pasi Penttinen (SpeedCar Wonder).

Super1600-s võitis Eesti meistritiitli varasemalt Läti-Leedu rallikrossi meistrisarjas esikoha saavutanud Marko Muru (Honda Civic). „Hooajaga jäin rahule. Eesti meistrivõistlustel oli alguses raskusi tehnikaga, kui hooaja edenedes saime ikka kõik tööle ja tiitel tuli ära,“ lausus Muru, kes sai viimasel etapil leedulase Rytis Rutkauskase (Audi A1) järel teise koha.

TouringCaris tuli Eesti meistriks viimasel etapil tehnilistel põhjustel katkestanud Rommi Pukk (BMW 120), etapi võitis hooaja kokkuvõttes kolmanda koha saanud Andreas Aruaas (Ford Fiesta Mk6). „Arvan, et mul läks meistritiitel Kehala etapi ebaõnnestumise nahka. Viimasel hetkel avastasime, et üks esiamortisaator on katki, lasime küll remontida, kuid töö ebaõnnestus. Esiamortisaatorid Kehalas sisuliselt ei toiminud,“ lausus Aruaas.

Junior1600-klassis oli Robin Allik (Honda Civic) Eesti meistritiitli kindlustanud juba enne viimast etappi. „Õppisin autot ja radu tundma, aasta andis palju kogemusi,“ sõnas Allik, kes plaanib järgmisel aastal startida Super1600 klassis. Pärnus saavutas etapivõidu Albert Pärtelson (Honda Civic).

Ka teises noorteklassis Crosskart 125 oli meister selge enne viimast etappi. Armin Raag (CK 125) oli konkurentidele püüdmatus kauguses, kuid võitis ka Pärnu võistluse. „Finaali start oli hea, jokkeriringiga sai rivaal küll vahepeal mööda, kuid õnnestus ikkagi võita,“ lausus Raag. „Tänan oma isa, kes mulle selle hooaja võimalikuks tegi ning toetajaid.“

Crosskart 650-klassis oli nii etapil kui üldkokkuvõttes parim Laur Langeproon (CK 650), kes kogus võrdse arvu punkte Karl Martin Milistega, kuid määravakas said kõrgemad kohad etappidel. „Kiirusega olen küll üldjoontes rahul, aga treenima peaks järgmisel aastal rohkem. Näen, et on ruumi aegade parandamiseks,“ rääkis Langeproon.

Terminal Oil Eesti meistrivõistlused rallikrossis koosnesid kuuest etapist, mis sõideti Kulbilohus, LaitseRallyPark´is, Missos, Kehalas, Piirojal ja Porsche Ringil.