Tänavu soojendas jooksjad enne starti üles Siimi, kes on Hiiumaalt pärit produtsent/DJ ja on kogunud viimase paari aasta jooksul tuntust oma julge ja energiarohke stiiliga. Esinejaga samal ajal toimus lasershow ning laserkiired tekitasid Raekoja platsi majadele erinevaid põnevaid kujutisi.

Start jooksule anti kell 21 õhtul ning 4 km pikkune rada tutvustas Tartu kesklinna põnevamaid paiku: Raekoja plats, Suudlevad tudengid, Tartu Ülikooli peahoone, Tartu Tähetorn, Toomemägi, Kuradisild ning Inglisild.

Esimest korda jooksul osalenud Janno Joosep Mathias Malmre sõnul oli tema kogemus väga positiivne. „Tulin koos väikese vennaga esimest korda ja väga lahe oli. Eriti meeldis see sügisene õhkkond ja valgus Toomemäel,“ rääkis ta.

Juba neljandat korda Friday Night Runil osalev Karry Jallai tuli koos sõpradega ning kiitis üritust väga. „Kõik oli super – ilm, sõbrad, Siimi live ja lasershow,“ ütles Jallai.

Friday Night Runist on igal aastal osa võtnud tuhatkond inimest. Ürituse osalejate rekord püstitati 2019. aastal, kui Raekoja platsile kogunes 1444 ööjooksjat.

Homme, 1. oktoobril, joostakse Tartu Linnamaratonil 42, 21 ja 10 km. Lisaks traditsioonilised lastejooksud.

Friday Night Runi tulemused leiab SIIT.