Žalgirisega liituvad ka eelmisel hooajal mujale laenatud Tomas Dimša ja Motiejus Krivas. Uue hooaja Žalgirise mängude otseülekanded on kättesaadavad Betsafe Lazybos portaalis.

Eelmine Euroliiga ja Betsafe-LKLi hooaeg …

… oli Žalgirise jaoks äärmiselt keeruline. Koduliiga lõpetati vaid pronksiga, jäädes poolfinaalis alla Nenad Čanaki juhitavale Panevėžyse Lietkabelisele. Vilniuse Rytase korvpallurid tulid meistriks, Panevežys sai hõbeda.

Samal ajal jäi Kaunase klubi Euroliiga 2021/2022. hooajal viimaseks – 15. kohale.

Mõtteid enne hooaja algust

Leedu koondise debütant ja esmakordselt Euroopas mängiv Ignas Brazdeikis ei varjanud, et oli väga huvitatud Žalgirise ridades Vana Maailma suurele areenile astumisest.

Brazdekis: „Olen väga rahul ja ootan esimest mängu põnevusega. Väga huvitav on näha, kuidas kogu meeskond esimest korda väljakul välja näeb. Päris ladusalt kõik minna ei saa, sest see on esimene kord, tuleb ette vigu ja erinevaid murekohti, kuid kõige tähtsam on jätkuvalt üksteisesse uskuda, ülesandeid hästi lahendada, üksteist aidata ja kohtumine võita.“

Maksvytis: „Üldpilt on hea, meeskond on energiat täis, treenerid on meeskonna hästi ette valmistanud. Muidugi on mõned rahvusmeeskonna mängijad puudu, täielikku pilti veel pole, kuid mulle on meeldinud see, mida olen seni näinud. Oleme üsna noored, jõulised ja oleme kindlasti sel aastal kaitses palju agressiivsemad.“

Jaga
Kommentaarid