Kanepi asus teist setti küll murdega 3:2 juhtima, aga loovutas seejärel kohe oma pallingugeimi. Eestlannal õnnestus 5:5 seisul vastase serv uuesti murda, kuid 40:0 eduseisul ei õnnestunud tal settpalle realiseerida ning hoopis ameeriklanna teenis murdepalli. Kanepil õnnestus see aga päästa ning lõpuks neljandal katsel setivõit vormistada.

Teist setti alustas paremini Li, kes pääses tänu murdele 2:0 juhtima. Kuigi Kanepil õnnestus murre tagasi võtta ja sett viigistada, siis haaras Li uuesti 4:2 eduseisu ning omas enda pallingul ka geimpalli. Kanepi murdis aga uuesti ning haaras hiljem omakorda ise juhtohjad enda kätte, kui suutis 5:5 seisul vastase pallingu murda. Otsustavas servigeimis hoidis eestlanna külma närvi ning lõi kohtumise 7:5, 7:5 lukku.

Reedel toimuvas veerandfinaalis läheb Kanepi vastamisi tšehhitari Karolina Muchovaga (WTA 224.).

Võrreldes Kanepiga läks Kontaveitil kaheksa parema hulka jõudmine selgelt libedamalt. Avasett algas küll kahe vastastikuse servimurdega, kuid seejärel võitis Kontaveit neli geimi järjest ning võttis kindla 6:2 setivõidu.

Teine sett algas sarnaselt esimesele, kus kumbki naine ei suutnud oma esimest pallingugeimi hoida, aga Kontaveit võitis sedapuhku 1:1 seisul viis geimi järjest ja vormistas kindla 6:2, 6:1 võidu.

Veerandfinaalis kohtub Kontaveit belglanna Ysaline Bonaventure'iga (WTA 138.), kes alistas üllatuslikult 7:6 (8), 6:3 šveitslanna Jil Teichmanni (WTA 36.).

Päeva esimeses peaväljaku mängus sündis kohe üllatus, kui maailma 138. reket Ysaline Bonaventure (Belgia), alistas šveitslanna Jil Teichmanni (WTA 36.) 7:6 (8), 6:3. Bonaventure ootab endale veerandfinaali vastast paarist Kontaveit - Martincova.

Teises mängus langes konkurentsist kaheksanda asetusega hiinlanna Shuai Zhang (WTA 26.), kes kaotas horvaadile Donna Vekicile (WTA 85.) 2:6, 4:6.

Neljapäevane ajakava:

Peaväljak (mängud algavad kell 11):

11.00 Y. Bonaventure (Belgia) - J. Teichmann (Šveits) 7:6 (8), 6:3
S. Zhang (Hiina) - D. Vekic (Horvaatia) 2:6, 4:6
A. Li (USA) - K. Kanepi (Eesti)
Mitte enne 18.00 A. Kontaveit (Eesti) - T. Martincova (Tšehhi) 6:2, 6:1
A. Barnett (Suurbritannia) / O. Nicholls (Suurbritannias) - U. Eikeri (Norra) / T. Mihalikova (Slovakkia)

Esimene väljak (mängud algavad kell 13):

B. Bencic (Šveits) / K. Flipkens (Belgia) - L. Kichenok (Ukraina) / N. Kichenok (Ukraina)
N. Melichar-Martinez (USA) / L. Siegemund (Saksamaa) - A. Friedsam (Saksamaa) / V. Kuzmova (Slovakkia)
M. Kato (Jaapan) / X. Wang (Hiina) - J. Ponchet (Prantsusmaa) / O. Tjandramulia (Austraalia)