21-aastane soomlase sõnul kaigub MM-sarja üldarvestus tal meeles. „Muidugi mõtlen sellele. Kuid see pole abiks, et viimased etapid olid meile päris kehvad. Seepärast on tunne üsna sitt. Pean vältima tiitlile mõtlemist, sest igal rallit tuleb võtta sarnaselt ja peab tegema tööd,“ ütles Rovanperä portaalile Rallit.fi.

Uus-Meremaa autoralli MM algab Eesti aja järgi neljapäeva hommikul linnakatsega. 207 punktiga MM-sarja juhtiv noor Toyota piloot stardib esimesena ja puhastab teistele teed.

„Legend on koos ja kiiruskatsed on päris ägedad. Kuid reedene avapäev on teepuhastajatele päris keeruline,“ tõdes Rovanperä. „Üle poole rallist sõidetakse reedel ja nagu nimme on need kõige lahtisema kruusaga. Laupäev ja pühapäev on palju puhtamad. See pole kuigi tore, aga pean sellega leppima. Reedene päev tuleb kindlasti raske, aga loodetavasti püsime kõrges mängus.“

Rovanperäl oli nii Belgia kui Kreeka etapil võimalus kindlustada MM-tiitel, aga esimesel neist sõitis ta teelt välja ja teisel vastu puud. „Kahe sita ralli järel tahan leida autos hea enesetunde ja teha hea tulemuse. Peale kaht ebaõnnestunud rallit vajame head nädalavahetust,“ lausus ta.