„Publik tahab tulemust, väga lihtne,“ ütles võistkonna eestvedaja ja mänedžer Arnu Lippasaar. „Muudmoodi ei saa. Võib-olla siis saab, kui Škoda välja loosida. Aga rahvas peaks saalis käima mängu nautimise nimel, mitte käterätiku või pesumasina pärast. Korvpalli mõttes loeb ainult tulemus, vahet pole, kas mängida noortega või mitte.“

Peasponsor Rakvere Lihakombinaadist ja mitmetest teistest toetajatest ilma jäänud Tarvas võitles pärast eelmise hooaja lõppu ellujäämise nimel. Lõpuks leiti, et kõrgliigas jätkamine on lihtsam kui sinna uuesti tagasi tõusmine. Missioonitundest Lääne-Virumaa korvpalli ees otsustati tööd edasi teha. Pool võistkonnast koosneb noortest, Rakvere kandis sirgunud mängijatest.

Delfi teeb enne 30. septembril algavat Paf Eesti-Läti liiga hooaja algust ülevaate kõikide Eesti võistkondade käekäigust. Rakvere osas uurisime muuhulgas, miks suur osa eestlaste tuumikust lahkus, kas mõnda leegionäri võib õige pea oodata kojusõit ja milline on võistkonna uue peatreeneri Vaido Rego nägemus.