Davidson suri eelmisel nädalavahetusel pärast seda, kui 42-aastane mees lõi teda Austraalias ühe baari ees rusikaga näkku.

Politsei sõnul kukkus Davidson tugeva löögi järel pikali ja lõi pea vastu kõnniteed. Kui korravalvurid kohale jõudsid, oli austraallane teadvuseta. Talle anti sündmuskohal esmaabi ning viidi siis Kempsey haiglasse, kus ta veidi aega hiljem suri.

Endist surfarit löönud mees võeti pühapäeval vahi alla. Teda kahtlustatakse kallaletungis ja tapmises.

Davidson oli ääretult andekas surfar, kes äratas spordiringkondades suurt tähelepanu juba 1990. aastatel, kuid tema karjääri segasid toona probleemid vigastuste ja narkootikumidega. Oma sportlaskarjääri tippaastatel 2010. ja 2011 võistles Davidson edukalt rahvusvahelises sarjas ning sai parimal juhul kolmanda koha.

11-kordne surfi maailmameister Kelly Slater postitas oma Instagrami kontole järelehüüde, kus nimetas Davidsoni üheks kõige andekamaks surfajaks, keda ta kunagi näinud on. „Meil ​​oli palju suurepäraseid lahinguid,“ meenutas Slater.

Austraalia surfiliit kirjutas sotsiaalmeedias: „Davo oli uskumatult andekas surfar ning tõeline teerajaja meie spordis ja kogukonnas.“

Jaga
Kommentaarid