Eesti kurlingu esipaar Kaldvee/Lill võistles alagrupis B ning oma alagrupi mängud lõpetasid eestlased ühtegi kaotuseta, alistades teiste hulgas ka Pekingi olümpiamängude hõbemedalistid ja Pyeongchangi olümpiamängude pronksmedali võitjad Norra kurlingupaari Skaslien/Nedregotten tulemusega 7:5.

Paraku pidid Kaldvee/Lill dramaatiliseks kujunenud veerandfinaalis tunnistama Läti esinduse Barone/Veidemanis paremust. Veerandfinaalis hoidsid eestlased veenvat ülekaalu ning 4. vooru järel oli seis 7:1 eestlaste kasuks. Paraku ei suutnud Eesti kurlingupaar edumaad kohtumise lõpuni hoida ning otsustavaks kujunesid kaks viimast vooru. Kaheksandasse vooru mindi eestlaste eduseisus 8:7, kuid Eesti kurlingupaaril ei õnnestunud viimase kivi eelist realiseerida. Läti kurlingupaar röövis 8. voorus kaks punkti ning kohtumine lõppes Barone/Veidemanis võiduga 9:8.

Eesti kurlingupaar Elmik/Vlassov lõpetas võistluse 12. kohaga ning Madisson/Kukner 11. kohaga.

Kurlingu segapaaride MK-etapp WCT Tallinn Mixed Doubles International 2022 toimus Tallinnas seitsmendat korda ning turniirist võttis osa 18 segapaari. Kokku saab alanud kurlinguhooajal Eestis näha viit kõrgetasemelist rahvusvahelist MK-etappi.