Mõistagi ei pääse üle ega ümber mitmest kohustuslikust teemast – Pärnu Sadama FIBA Meistrite liiga kvalifikatsioon, mängufilmi „Kalev“ linastumine, kus üheks peaosaliseks on noor Kullamäe, Euroopa meistrivõistluste kokkuvõte ning õige pea algav kodune hooaeg ehk PAF Eesti-Läti korvpalliliiga start.

Eriti põnev on muidugi filmiteose arutelu, sest stuudios istub inimene, kelle käest saab küsida, kuidas siis 31-aastat tagasi tegelikult oli. Mis vastab filmis tõele ja mis mitte. Kas Kullamäe käis jalgrattaga treeningul, kas Margus Metstak lõi tal nina veriseks, kas tõesti Tiit Sokk vaikis terve hooaja, kas Gert ei saanudki meistriks tuleku hooajal ühtegi korda platsile ja miks tal nii õudne põrgatamistehnika oli. Kohati kisub päris huumoriks.

Sel hooajal teeme igas saates ennustusmängu korvpalli suurtoetaja PAF-i auhindadele, kus saavad kaasa lüüa kõik kuulajad-vaatajad. Seekordne küsimus puudutab BC Kalev/Cramo meeskonda: „Kas paljukordne Eesti meisterklubi jõuab FIBA Europe Cup sarjas põhiturniirile?“ Esimese mängu peavad nad Leedus, Jonavas 27. septembril ning kuni selle päevani ootame ka vastuseid. Kas „jah“ või „ei“. Pange oma arvamus teele aadressile: pihtaspohjas@delfi.ee, õigesti vastanute vahel loosime välja väärt auhinnakomplekti.

Eelmises saates esitatud küsimusele: „Kes tuleb Euroopa meistriks?“ laekus kaks õiget vastust, milleks oli siis Hispaania. Rõõm on tõdeda, et kaasa mängiti aktiivselt, vastajaid oli tervelt 37. Enamjaolt pakuti võitjaks Saksamaad või Prantsusmaad. Loosi tahtel võitis auhinna Karlis Karm. Palju õnne, võitjaga võetakse ühendust.

1x
00:00