Avaveerandaja järel 12-punktilise eduseisu haaranud Tarvas tegi sotid lõplikult selgeks teisel veerandil, mis võideti tulemusega 25 punktiga ning poolajapausile mindi seega juba võõrustajate 71:34 juhtimisel. Kuigi viimasel veernadajal õnnestus esiliiga meeskonnal Tarva selg prügiseks teha, siis võidust selleks mõistagi ei piisanud.

Tarva parimana viskas Erik Kaasik 22 punkti, Antun Maricevic kogus 20 silma ja 13 lauapalli ning Vitalii Šõmanskõi lisas 17 punkti. Kaotajate resultatiivseim oli Markus Juurik 14 silmaga, Robin Kägo ja vanameister Reinar Hallik viskasid 13 punkti.

Enne kohtumist:

Kohtumine peetakse Rakvere spordihallis. Kordusmatš peetakse 30. oktoobril. Vastasseisu võitja kohtub järgmises ringis kas Saku I liigas palliva Eesti Maaülikool/Skarconi või meistriliigaklubi TalTech/Optibetiga.

Tänane mäng on ühtlasi ainus kaheksandikfinaal, mis peetakse septembris. Järgmisena on kavas Rock Tartu Terminali ja Tartu Ülikool Maks & Mooritsa esimene kohtumine, mis peetakse 15. oktoobril.

***

30. septembril toimuvast Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga hooaja avalöögist alates kuni kevadeni jõuab Delfi Kogupaketi tellijateni kokku üle 200 erinevate koduste korvpalliliigade mängude otseülekannet - nii Eesti-Läti liigast, Korvpalli Meistriliigast, Kaamos Eesti meeste ja naiste karikavõistlustelt kui ka naiste liigast, aga ka madalamatest sarjadest.