„Jäin täna geimpallide realiseerimisega hätta, seda nii oma pallingul kui ka vastase servil. Mängule tagasi vaadates oleks saanud selles osas kõvasti juurde panna. Võimalik, et ma ei olnud oma vastasega võrreldes lihtsalt piisavalt terav. Mis aga puudutab tervet kohtumist, siis usun, et püsisin kenasti mängus sees ja vastasele pigem ühtegi lihtsat geimi ei andnud,“ võttis Neel oma kohtumise kokku.

„Pean kindlasti rohkem kogemusi hankima ja praktikat koguma. Sellepärast ma ootangi juba väga paarismängu, et olla võimalikult palju aega väljakul,“ rääkis paarismängule spetsialiseerunud Neel, kellel on järgmisest aastast plaanis hakata esindama ka Eesti tennisenaiskonda Billie Jean King Cupi (endine Fed Cup) mängudes.

Neel võis endale Eesti passi taotleda nimekaimust vanaema kaudu, kes 1944. aastal Saaremaalt USA-sse põgenes. Eesti tenniseliit kutsus 23-aastase tennisisti, kes on paarismängu edetabelis kõrgel 86. kohal, sinimustvalge alla mängima selle aasta alguses. Eestis on Neel aga elus alles teist korda.

„Kõnnin lihtsalt mööda Tallinnat ringi ja üritan kogu ümbrusega tuttavaks saada. Loodetavasti õnnestub mul ka mõned tennisistidest sõbrad või sugulased kampa saada. See on kindlasti minu siinoleku teiseks põhjuseks,“ rääkis Neel, et hoolimata üksikmängus konkurentsist langemisele on tal veel Tallinnas küllalt tegemist. „Siinsed inimesed on väga sõbralikud ja armsad. Võrreldes ameeriklastega on nad ka tunduvalt rahulikumad. Tallinna linn ise on väga vana ja meeldivalt isikupärane. Ootan ka väga teletorni külastamist, et saaksin tervele maastikule pilgu peale heita.“