Hooaega alustas Levadia mullu klubi meistriks tüürinud treeneripaari Marko Savići – Vladimir Vassiljev käe all, kes panid juuli alguses ameti maha. Koha võttis üle Ivan Stojković, kes pidi ameti Kalõnõtšenkole üle andma. Kuigi Levadia teatas eelmise nädala esmaspäeval, et temaga sõlmiti leping 2023. aasta lõpuni, siis tegelikkuses jäi ukrainlase ainsaks kohtumiseks 2:3 kaotusmäng FC Kuressaare vastu.

Sel hooajal juba Levadia neljandaks juhendajaks saanud Andreevi sõnul said Kalõnõtšenko vallandamise puhul määravaks lahkhelid klubi juhtkonnaga: „Me analüüsisime praegust olukorda ja rääkisime nii mängijate kui ka klubi juhtkonnaga. Selle tulemusena jõudsime järeldusele, et Maksimi visioon ja mänguplaan ei vasta klubi ootustele.“

„Pärast ebaõnnestunud mänge ja tiitliheitlusest väljalangemist otsustas klubi treeneritiimi uuendada. Mängijad on professionaalid ja teevad oma tööd ning kõigele on loogiline seletus. Praegusel hetkel valmistub meeskond järgmisteks kohtumisteks nagu alati,“ lausus Levadia uus juhendaja.

„Tuleb alati kõigeks valmis olla. Kõige tähtsam on meeskonna ja klubi olukorda aidata,“ andis Andreev mõista, et ametisse määramine ei tulnud talle suure üllatusena.

„Levadia seab oma mängijatele ja treeneritele alati kõrged eesmärgid ja ootused. Meie treeneritetiim koosneb ambitsioonikatest ja professionaalsetest inimestest, kes ehitavad meie mängustiili ja filosoofiat. Omalt poolt kavatseme kindlasti noortega töötamist jätkata,“ rääkis Andreev, kes varasemalt oli klubis nii abitreener kui ka U21 meeskonna juhendaja.

U21 meeskonna juhendamise võtab Andreevilt hooaja lõpuni üle Artjom Artjunin.