Kalev/Cramo kasuks viskas Oleksandr Kovliar 12 punkti, Wes Van Beck lisas 11 ning Tanel Kurbas ja Alterique Gilbert mõlemad 10 punkti. Rytase resultatiivseim oli 14 punktiga Marcus Foster.

Järgmisel nädalal mängib Kalev/Cramo Leedus FIBA Europe Cupi kvalifikatsiooni. Turniir peetakse Jonavas, kalevlaste esimene vastane on 27. septembril Zagrebi Cedevita Junior (Horvaatia).

Tartu Ülikool Maks&Moorits kohtus eile koduväljakul Läti tiimi Valmieraga ja kaotas 87:93. Tomaš Pavelka viskas Tartu kasuks 15 punkti, võttis 10 lauapalli ja blokeeris 4 viset. Jalan McCloud viskas 15 punkti ja tegi 4 vaheltlõiget, 13 punkti jäi Märt Rosenthali ja Andrii Voinalovõtši arvele. Valmiera resultatiivseim oli 22 punktiga Tervell Beck.

30. septembril toimuvast Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga hooaja avalöögist alates kuni kevadeni jõuab Delfi Kogupaketi tellijateni kokku üle 200 erinevate koduste korvpalliliigade mängude otseülekannet - nii Eesti-Läti liigast, Korvpalli Meistriliigast, Kaamos Eesti meeste ja naiste karikavõistlustelt kui ka naiste liigast, aga ka madalamatest sarjadest.