Esmakordselt naisi treenima asunud Avo Keele juhendatav naiskond moodustati kahe klubi kokkuliitmisel, kui ühinesid Rovaniemi Woman Wolley Volley ning Napapiiri Palloketut ja tekkis Rovaniemis paiknev Arctic Volley, vahendab volley.ee.

Keele treenitavas naiskonnas on lisaks kohalikele ka mitu leegionäri – kolm ameeriklannat (Taylor Horsfall, Serena Bruin, Megan Vander Meer) lätlanna Paula Neciporuka ja austraallanna Kara Inskip. Hooaja esimene mäng peetakse 2. oktoobril LP Kangasala vastu.

Märt Pajusalu jätkab juba tuttavas Zürichi Voleros, kus ta töötas ka möödunud hooajal. Naiskond kerkis esiliigast kõrgliigasse, lisaks tehakse kaasa eurosarjas, sest eelmise hooaja karikavõiduga teeniti õigus mängida CEV Cupil.

Esimese liigamängu peab Volero naiskond 22. oktoobril, kui vastaseks on Toggenburg, 16. oktoobril mängitakse aga superkarikat.

Rainer Vassiljevi koduklubiks on sel hooajal Küprose meistriliigasse kuuluv Paphose Pafiakos. Vassiljevi käe all hakkab mängima ka üks eestlane, esimest välishooaega tegev sidemängija Aleksander Eerma. Lisaks tõmbab Pafiakose särgi selga varasemalt Saaremaa Võrkpalliklubis pallinud Javier Jimenez. Klubi otsib hetkel veel üht leegionäri, sest samuti Eesti võrkpallisõpradele tuttav Daniel Maciel meeskonnaga siiski ei liitunud.

Pafos alustab liigamängudega 21. oktoobril ENP vastu.