37-aastane Ronaldo rääkis teisipäeval toimunud Portugali jalgpalliliidu galaüritusel, kus talle anti koondisejalgpalli läbi aegade suurima väravaküti tiitel, et ei plaani veel niipea putsasid varna riputada. „Olen auhinna üle väga uhke. Poleks kunagi uskunud, et sellega hakkama saan. Soovin kõiki tänada, kes mind karjääri jooksul on aidanud. See on olnud pikk tee, aga tahaksin öelda, et mu teekond pole veel läbi,“ rääkis 2003. aastal Portugali eest debüüdi teinud Ronaldo, kes on löönud 189 mänguga rekordilised 117 väravat.

Igapäevaselt Manchester Unitedis leiba teeniv ründaja on rahvuskoondise särgis võitnud juba nii EM-i kui ka Rahvuste liiga, kuid sellega ta piirduda ei soovi: „Ma loodan veel mõned aastad meie föderatsiooni esindada. Olen väga motiveeritud ja mul on kõrged ambitsioonid. Mul on noored meeskonnakaaslased, kellega tahaksin osaleda nii maailma- kui ka Euroopa meistrivõistlustel. Vähemalt nii ma praegu eeldan.“

Viiekordse Ballon d'Ori laureaadi jätkamises ei kahtle ka tema klubi- ja meeskonnakaaslane Bruno Fernandes. „Kes iganes arvab, et ta ei soovi Euroopa meistrivõistlustel osaleda, ei tunne teda üldse,“ vahendab ESPN Fernandese sõnu.

Järgmised Euroopa meistrivõistlused toimuvad 2024. aastal Saksamaal ning Ronaldo oleks siis juba 39-aastane.