29-aastane Ponitka sõlmis Itaalia kõrgliigaklubi Reggio Emiliaga augustis kolmekuulise lepingu, mida on võimalik hooaja lõpuni pikendada. Lepingus on aga klausel, mis lubab tal liituda Euroliiga meeskonnaga. Enne seda teenis ta 2019. aastast leiba Peterburi Zenitis.

Eurohoops kirjutas teisipäeval, et poolakat on jahtima hakanud Kreeka tippklubi Panathinaikos. Paar päeva tagasi teatas Euroopa korvpallimeedia, et Ponitkaga on läbirääkimistes ka Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste tööandja Vitoria Baskonia. Lisaks Panathinaikosele ja Baskoniale on poolakast huvitatud ka itaallaste Bologna Virtus.

Kolmapäeval meedias levima hakanud teadete kohaselt on Ponitkat endale saamas siiski Panathinaikos. Sellise informatsiooniga tuli välja kreeklaste Eurohoops. Kui pika lepingu poolakas Euroliiga klubiga sõlmib, pole avaldatud. Ajakirjaniku Stavros Barbarousise teatel ostab mängija end ise Emiliaga seotud lepingust välja.

29-aastane Ponitka tegi EM-il supermängu veerandfinaalis, kui aitas Poolal alistada tiitlikaitsja Sloveenia. Ta tegi EM-finaalturniiri ajaloo neljanda kolmikduubli, visates 26 punkti, võttes maha 16 lauapalli ja andes 10 korvisöötu.

Kogu turniiri peale viskas Ponitka keskmiselt 13,4 punkti, võttis 5,3 lauapalli, andis 5,7 söötu ja tegi 1,6 vaheltlõiget.