2005. aastal juunioride maailmameistriks tulnud Sordo on alates 2006. aastast osalenud kõigil hooaegadel. Hispaanlane on Citroëni, Mini, Fordi ja Hyundai roolis sõitnud 180 rallil.

Alates 2014. aastast istub karjääris kokku 54 poodiumikohta võtnud Sordo Hyundai ralliautos, end viimased viis hooaega on ta kaasa sõitnud osalise programmiga. Näiteks sel aastal on ta startinud ainult kolmel etapil.

Selle hooaja lõpuni on veel kolm rallit, kuid kindlasti ei osale Sordo Uus-Meremaa etapil ja enam kui kahtlane on Jaapanis startimine, sest uuel rallil vajaks kogemusi noor talent Oliver Solberg. Sel hooajal osaleb Sordo tõenäoliselt veel üksnes kodusel Hispaania etapil. Kuna 39-aastasel sõitjal pole uut lepingut, siis WRC-ringkondades sahistatakse, et see oktoobris toimuv sõit võib jääda tipptasemel tema viimaseks.

DirtFish uuris mehelt, kas kuulujuttudel on alust või sooviks ta järgmisel hooajal jätkata sarnase programmiga, kus teeb kaasa mõnel üksikul etapi. „Ma ei tea. Tahaksin sõita seni, kuni olen hea. Mulle meeldib kiiresti sõita ja nende meestega võidelda. Aga ma pole siin selleks, et oodata, kuidas teised mehed oma autosid lõhuvad. Hea tunde tekitab see, kui oled ise kiire ja sõidad häid aegu,“ arutles kogenud sõitja. „Kuni seis on selline, siis võin natuke veel sõita. Aga kui mu esitused pole enam head, siis ma lõpetan. Eks näis.“

Sordo sõnul on üsna määrava tähtsusega just oktoobris toimuv etapp. „Ootame Kataloonia esituse ära ja pärast seda vaatame edasi,“ sõnas ta.