Ligue 1 kaheksanda voorus matšis pani palli mängu Angersi meeskond, kes vaid kahe sööduga saatis Abdallah Sima kaitseliini taha jooksu. Viimase kaitsjana tegutsenud Tobidol ei jäänud muud üle, kui ründaja maha võtta. Kuna Tobido nurjas sellega ilmse värava löömise võimaluse, siis näitas peakohtunik talle otse punast kaarti. Tegu on ühtlasi League 1 ajaloo kiireima eemaldamisega.

Angers suutis arvulise ülekaalu vormistada väravaks esimese poolaja lõpus, kui jala sai valgeks endine Tottenham Hotspuri ja Schalke poolkaitsja Nabil Bentaleb. 0:1 kaotuse järel on kaheksast mängust kaheksa punkti kogunud Nice liigatabeli teises pooles.

Toulouse'i noortesüsteemist pärit Tobido siirdus Barcelonasse 2019. aastal, ent ta esindas Kataloonia klubi vaid neljas liigamängus ja peamiselt käis prantslane laenudel. Nice’s mängib ta alates 2021. aastast.

Keskkaitsja ise vilemehe otsusega päri polnud. „Kohtuniku otsus šokeeris mind ja mu meeskond alustas kohtumist väga keerulisest seisust. Kohtunike otsused selle hooaja alguses on küsitavad ja lausa skandaalsed - ma loodan, et Prantsusmaa jalgpalliliit parandab olukorda,“ kirjutas ta sotsiaalmeedias.