Nii rühmkava kui ka individuaalvõimleja Melany Keler finaalvõistlusele ei pääsenud. Rühmkava rahvuskoondis kogus 46.750 punkti ja sai 20. koha, kavas vahendid kaotanud Keler oli kvalifikatsioonivõistlusel 42.

Rühmkava koondise treener Natalja Bestšastnaja sõnul oli MMi ebaõnnestumine ootamatu. „Ei saa öelda, et tiimil jäi puudu treeningmahust või võistluskogemusest. Rühmakava koondis tegi korraliku suvise ettevalmistuse ning jõudis MMle heas vormis. See oli totaalne ebaõnnestumine. Võimlejad tegid viie rõnga kava võistluskatses nii palju vigu, neid oli võimatu ette aimata. Esimese kavaga kaotatud 10 punkti oli teise kavaga võimatu tagasi teenida,“ sõnas Bestšastnaja Eesti Võimlemisliidu vahendusel.

Maailmameistrivõistlustel teenisid iluvõimlemise rühmkavades esimesed Pariisi olümpiamängude pääsmed rühmkavades Bulgaaria, Iisrael, Hispaania. Individuaalarvestuse mitmevõistluse võitis Sofia Rafaelli (133.250 punkti), teiseks jäi Darja Varfolomejev (Iisrael, 132.450) ning kolmandaks Bulgaaria esindaja Stiliana Nikolova (128.800). Ka individuaalarvestuse kolm parimat kindlustasid oma riigile olümpiapääsmed Pariisi olümpiamängudele.

Järgmised OM punktid teenitakse 2023.aasta MM-l, mis toimub Bakuus. Kokku pääseb 2024.aasta olümpiamängudele 14 rühmkava võistkonda ja 24 individuaalvõimlejat.