Levadia ja Kuressaare said meistriliigas kokku 58. korda, eelnevalt polnud saarlased mänguliselt tallinlasi võitnud, sest 52 kaotuse ja nelja viigi kõrval oli vaid üks tehniline võit. Kuid nukker seeria sai sel pühapäeval läbi.

Esimene ohtlik moment mängus tekkis 21. minutil, kui Zakaria Beglarišvili pääses trahvikasti joone lähistelt löögile, aga pall lendas latti. Kolm minutit hiljem pääses Kuressaare mängu juhtima, kui Mattias Männilaane eeltöö vormistas värava ees tabamuseks Sten Reinkort.

Avavärava järel teravamalt mängima hakanud Kuressaare jõudis teise väravani 43. minutil. Levadia kaitsjad eksisid palli klaarimisel ning Reinkort pääses väravavahi Karl Andre Vallner vastu üks-ühe vastu mängima. Ründaja mängis end Vallnerist mööda ning lükkas palli tühja väravasse. Avapoolaja lõpus Levadia ründemäng elavnes, aga väravani siiski ei jõutud. 42. minutil tegi Levadia ka sunnitud vahetuse, kui vigastuse tõttu vahetati pingile Til Mavretic. Tema asemel sekkus vahetusest Ilja Antonov.

Teine poolaeg jätkus sealt kus esimene päädis. Levadia keskkaitsja Maksin Podholjuzin võttis karistusalas maha Mattias Männilaane ning järgnenud 11 meetri karistuslöögi realiseeris 51. minutil Märten Pajunurm.

Valitsev Eesti meister päris nullile siiski ei jäänud, sest 66. minutil teenis Robert Kirss karistusala joone lähedal karistuslöögi ja liiga parim väravakütt Zakaria Beglarišvili keerutas palli ristnurka. Levadia teinegi värav tuli standardolukorrast, sest Kuressaare mängija võttis maha ründaja Rustam Soirovi ning kohtumise esimesel lisaminutil realiseeris 11 meetri karistuslöögi Beglarišvili.

Kuid järele jäänud lisaminutitel Levadia rohkem sihile ei jõudnud ning nii libises meistritiitel neist veel kaugemale. 29. vooru järel on meistriliigas tipus Tallinna Flora (81 punkti), Levadia (68) ja Nõmme Kalju (55).