30-aastase Halepi sõnul käis ta operatsioonil küll peamiselt seetõttu, et oma sportlikku sooritusvõimet parandada, kuid samal ajal soovis ta ka enda välimust muuta. „Mul on olnud hingamisega probleeme juba aastaid ja kuna see on ajaga ainult hullemaks läinud, siis otsustasin arste kuulata ja lõikusele minna,“ lausus endine maailma esireket Instagrami vahendusel. „Samal ajal aga tundsin ka seda, et on aeg enda seisukohalt midagi ette võtta. Sel põhjusel lasingi ennast esteetilisemaks muuta. Tahtsin seda teha juba pikemat aega, sest mu nina ei meeldinud mulle üldse,“ lisas Halep.

„Ma ei tea tea veel seda, kui kaua operatsioonist taastumine võiks aega võtta, aga praegu ma millegi muu peale ei keskendu. Küll on aga kindel, et sel aastal ma enam ühelgi ametlikul turniiril ei osale,“ andis kahekordne suure slämmi turniiride tšempion teada, et sel hooajal teda enam võistlemas ei näe.

Halepi hooaja viimaseks mänguks jäi seega USA lahtiste avaringi kohtumine, kus rumeenlannal tuli tunnistada ukrainlanna Daria Snihuri (WTA 109.) 6 : 2, 0 : 6, 6 : 4 paremust.