Kes küll oleks ennustanud sellist Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri esinelikut, kus medalikomplektide eest hakkavad võitlema Prantsusmaa, Poola, Saksamaa ja Hispaania. Senine turniir on pakkunud kamaluga üllatusi ja on lausa hirm, millega see kõik veel lõppeda võib. Igatahes, neli parimat on selgunud ning kõik superstaarid eesotsas Dončići, Jokići ja Antetokounmpoga on kodu poole saadetud.

Poola-Prantsusmaa

Prantslased on kogu play-off'i vältel oma fännide tunnetega mänginud, kui mõlemad senised väljalangemismängud on lootusetust seisust lisaajale viidud ja seejärel need mõlemad ka võidetud. Poola on vaieldamatult turniiri suurüllataja, jõudes oma liidri Mateusz Ponitka (26 punkti, 16 lauapalli, 10 söötu) finaalturniiri ajaloo neljanda kolmikduubli toel 51-aastase vaheaja järel nelja parima hulka. Kaua kestab prantslaste õnn ja kas saame siit veel ühe lisaajaga kohtumise? Patt oleks näha Poola „tuhkatriinuloo“ jätkumist, kuid millal siis veel, kui mitte tänavusel üllatusrohkel turniiril.

Saksamaa-Hispaania

Koduväljakul Berliinis jõudsalt edasi liikunud sakslased tunduvad minevat iga mänguga aina paremasse hoogu. Kreekale 107 punkti visata pole mingi naljaasi. Hispaania on eesotsas geniaalse peatreeneri Sergio Scariologa tasa ja targu liikunud juba 11. korda järjest finaalturniiril nelja parima hulka. Kõva sõna, tehke järele või makske kinni. Paberi peal kindlasti võrdsem ja tulisem poolfinaal eelmisest, kuid Saksa masinavärk tundub toimivat hetkel ainult ühe eesmärgiga, võita koduväljakul kuld!

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid