Prantsusmaa-Itaalia kohtumine, mis algab täna kell 18.15, on mäng, kus vastamisi kaks tõelist korvpalligiganti. Prantslased ise on öelnud, et eesmärgiks turniiril ei ole rohkem ega vähem kui kuldmedal. Uskuda võib, et ega itaallasedki tulnud väljakule spagette sööma, vaid on valmis võitlema viimase veretilgani. Kuidas selles mängus pall võib põrgata?

Poola-Sloveenia kohtumine on selline, kus poolakatel võimalik lõhata tõeline üllatuspomm. Valitsev meister Sloveenia ei saa siit kindlasti kerget võitu, aga soosikud on nad kahtlemata. Ometigi on Poola tiim heal päeval võimeline lööma kõiki, ning kui Luka Dončić, kes Sloveenia vaieldamatu liider, peaks täna ebaõnnestuma ...

Ivar Jurtšenko ja Gregor Arbet vaatavad otsa eelseisvatele mängudele, peavad maha omavahelise võistluse järjekordse mängu ning Ivar koostab unelmate algviisiku, kus vähemalt üks üllatusmees.

Põnevust korvpalliõhtule saad ise lisada SIIN.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid