Möödunud nädala lõpus teatas Reykjavíki klubi Íþróttafélag Reykjavíkur, et nad sõlmisid lepingu Martin Paasojaga. Samasse linna kolib teinegi eestlane, sest Knattspyrnufélag Reykjavíkuris hakkab leiba teenima Saimon Sutt.

Sutt sai Eesti meistriliiga ristsed Tartu Ülikooli meeskonnas, mida ta esindas aastail 2012 kuni 2016. Järgmisel kolmel hooajal kandis 201 cm pikkune korvpallur Pärnu Sadama särki, mille järel liitus ta aastaks Austria satsiga Oberwarti Unger Steel Gunners. Austrias jäi tema arvele keskmiselt 11 punkti, kolm lauapalli ning kaks korvisöötu.

Taas Eestisse naasnuna kolis neljas valikmängus Eesti koondist esindanud Sutt Rapla Avis Utilitase ridadesse, ent viimasel kahel hooajal oli tal probleeme tervisehädadega. Tunamullu sai ta Eesti-Läti liiga põhihooajal kirja kuus ning mullu kolm matši. Seejärel tegi ta seljahädadele viidates korvpallimängu väikese pausi, mille järel liitus Tartu meeskonnaga. Aga nende eest ta väljakule ei jõudnudki.

Paasoja uus leivaisa IR oli möödunud hooajal Islandi kõrgliigas tosina meeskonna seas kümnes, Suti tööandja KR aga kaheksas.