4:0 Napoli kasuks mängus Liverpooliga

A-alagrupis tegi esimese üllatuse Napoli, alistades eelmise hooaja Premier League teise meeskonna. Itaalia klubi läks vastupidiselt spordiennustustele esimesel poolajal 4:0 juhtima. Liverpool suutis teisel poolajal küll ühe värava tagasi lüüa, kuid see polnud enam piisav, et uppuvat laeva päästa. Tänavuse hooaja Liverpooli mängupildist on selgelt näha, et Sadio Mané üleminek Bayernisse oli tagasilöök meeskonna ründevõimekusele ning asemele toodud noored ei kata tühimikku. Mäng lõppes skooriga 4:1 Napoli kasuks. Teine mäng samas grupis läks seevastu nii nagu enamus fänne ennustasid ning Amsterdami Ajax võitis Šoti klubi Rangersit tulemusega 4:0.

B-grupp tõotas tulla huvitav ja tasavägine ja täpselt nii see läks. Esimesena mängisid omavahel Atlético Madrid ja Porto. Tegu oli kohtumisega, kus sai näha ka punast kaarti. Mäng oli tasavägine, mõlemad tiimid surusid väravale peale ja mängu jooksul tekkis mitmeid ohtlikke olukordi, kuigi väravaid nägime alles lisaminutitel. Kohtumine lõppes 2:1 Atlético kasuks ning peab ütlema, et pinge säilis lõpuni välja. Tasavägine oli ka teine mäng samas grupis, kui omavahel kohtusid Leverkusen ja Club Brugge. Paar minutit enne esimese poolaja lõppu lõi Sylla Brugge eest värava, mis jäi mängu ainsaks väravaks.

Lewandowski kübaratrikk

C-alagrupp koosneb Euroopa staarklubidest nagu Inter Milan, Bayern ja Barcelona. Punti on sattunud veel Tšehhi liigatabelit juhtiv Viktoria Plzen.

Esimesena läksid vastamisi Bayern ja Inter ning mängupildis said jalgpallisõbrad nautida Bayerni meeste imelist söödumängu, mille tulemusena löödi kaks väravat. Interil oli mängu jooksul paar päris ohtlikku olukorda, kuid väravaid nendest siiski ei sündinud ja vastasseis lõppes skooriga 0:2 Bayerni kasuks.

Teises mängus läksid vastamisi Barcelona ja Viktoria Plzen. Pall oli eelnevate spordiennustuste kohaselt valdavalt Hispaania liiga tiimi käes, kuid kirsiks tordil sai Lewandowski kübaratrikk, millega klubi uus staarründaja näitas, et on tulnud Barcelona hiilgus taastama. Klubi ei suutnud oma väravavõrku siiski lõpuni puhtana hoida ning Plezn suutis esimesel poolajal ühe värava kirja saada. Mäng lõppes 5:1 Barcelona kasuks.

Sporting tõi vastu kõiki ennustusi võidu

D-alagrupis seisid esimesena vastamisi eelmise aasta Europa League võitja Eintracht Frankfurt ning Portugali Sporting. Mäng kulges kõigi ootuste ja ennustuste vastaselt ning Sporting võitis matši kindlalt 0:3. Teine mäng Tottenhami ja Marseille vahel algas tasavägiselt, kuid pärast Mangulu punast kaarti Marseille lagunes. Mängu ainsad kaks väravat lõi Tottenhami särgis mängiv Richarlison, millega klubi võitis 2:0.

Dinamo Zagrebi enneolematu võitlusvaim mängus Chelsea vastu

Kõige rohkem üllatusi koorus grupis E, kui Dinamo Zagreb näitas enneolematut võitlusvaimu ja väljus lahingust Chelseaga 1:0 võitjatena. Dinamo koefitsiendid olid enne mängu üpriski suured ning nii mõnedki julged panusehundid said selle pealt kopsaka väljamakse. See oli vastasseis, mis tõestas, et Meistrite liigas on tõesti kõik võimalik. Peatreener Tuchel võtab seda, kui head õppemängu ning plaanib kaitseliinis muudatusi, et suvel lahkunud Rüdigeri positsioon asendada.

Teisel E-grupi mängul kohtusid omavahel AC Milan ja RB Salzburg, kus mõlemad tiimid said oma võimaluse ja skoorisid. Mäng tundus olevat triibuliste Milani poiste käes ent lõppes siiski tulemusega 1:1.

Real Madridi kindel võit

Huvitavat mängu said spordisõbrad nautida veel grupis F, mille tabelit on juhtimas Shakhtar Donetsk, võites ilusa jalgpalliga Red Bull Leipzigi 4:1. Järgmisena läksid vastamisi Real Madrid ja Celtics. Celtics võitles esimene poolaeg eelmise hooaja tšempionite vastu hästi, kuid teisel poolajal näitas Real Madrid oma üleolekut ning mäng võideti kindlalt 3:0. Värava sai kirja ka maestro ja OlyBeti koostööpartner Luka Modrič, kellel mänguhoog ei tundu niipea raugevat.

Grupi G supipotis läksid esimesena kokku Dortmund ja Copenhagen, mängu kontrollis Dortmund ja võideti kindlalt 3:0. Seejärel astusid lahingusse Manchester City ja Sevilla, mis oli üks suurem verevalamine, kuigi tulemuseks jäi 4:0 City kasuks. Noor talent Haaland on juba uue tiimiga hästi kohanenud ja värvaid City eest tuleb ridamisi.

Juventuse lugupidamist vääriv kaotus PSG vastu

Viimases gupis läksid kokku Benfica ja Maccabi Haifa. Mäng läks nagu ennustus näitas ning Portugali klubi võitis tulemusega 2:0. Teine mäng oli kahe suurklubi, Juventus ja PSG, vahel. Juventuses oli enamus võtmemängijatest vigastatud (keskmängija Pogba ja ründaja Chiesa), kuid nad suutsid siiski supertiimi (kus mängib Messi, Neymar ja Mbappé) vastu tugevalt seista, lõpetades kohtumise 2:1 kaotusega.

Järgmine Meistrite liiga alagruppide voor on algamas ja spordiennustus avatud. Hoia statistikal silma peal ja tee lemmikutele panus OlyBet jalkaportaalis.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid