Mäe läks pronksimatši 1:0 juhtima, sest vastane oli liialt passiivne. Hiljem teenis omakorda Di Stasio eestlanna passiivsuse eest punkti. 1:1 seisul vajas Mäe kindlasti võtet, sest viimati sai passiivuse eest hoiatuse just tema. Mäe saigi viimasel matši viimasel minutil Di Stasio jalast kinni ning surus ühel jalal hüpanud vastase ringist välja. Mäe võitis võtte abil matši 2:1 ja teenis endale MM-pronksi.

Raskekaalu kulla viis Belgradist koju türklanna Yasemin Adar, kes alistas finaalis egiptlanna Samar Ameri väga kindlalt 6:0. Naiste raskekaalu (-76 kg) esimeses pronksikohtumises võitis jaapanlanna Yuka Kagami üsna kindlalt 4:0 Ecuadori koondislast Genesis Reascot.

Mäele oli see karjääri neljandaks medaliks maailmameistrivõistlustelt. Ühe MM-hõbeda kõrvale teenis ta kolmanda pronksi. Lisaks on ta korra tulnud Euroopa meistriks ja võitnud korra EM-ilt nii hõbeda kui pronksi.

Võistluse otsepilti näeb uww.org lehelt.

Kui blogi kohe ei avane, siis oota või uuenda lehte.

Kogu turniiri käik on blogi all.

Kolmanda asetusega Mäe oli avaringis vaba ja kohtus naiste raskekaalu (-76 kg) kaheksandikfinaalis Mongoolia maadleja Ariunjargal Ganbatiga, kes alistas kvalifikatsioonis tänavusel EM-il pronksi võitnud Itaalia koondislase Enrica Rinaldi 6:5. Meie medalilootus jäi Ganbati vastu küll kiirelt 1:3 kaotusseisu, aga suutis sellest välja rabeleda ning võttis raske 4:3 võidu.

Järgnevalt madistas Mäe ukrainlanna Anastassia Osnjatš Šustovaga, kes alistas eelnevas ringis kuubalanna Milaimys De La Caridad Marin Potrillet kindlalt 11:0. Mäe asus turniirile kuuenda asetuse saanud Šustova vastu 5:1 juhtima ning jõudis nelja parema sekka 5:3 võiduga.

Poolfinaal algas 30-aastasele Mäele hästi, sest egiptlanna Samar Amer Ibrahim Hamza teenis passiivsuse eest kaks hoiatust ning kuna ta võteteni ei jõudnud, siis oli minut enne matši lõppu tablool eestlanna 2:0 eduseis. Kuid tänavune Aafrika meister ja mulluse MM-i pronks tuli keerulisest olukorrast välja. Esiteks jõudis Hamza võttega 2:2 viigini ning kuna Mäe oli samal ajal passiivsuse eest saanud hoiatuse, siis jäi eestlanna 15 sekundit enne matši lõppu 2:3 kaotusseisu. Selle ajaga Mäe enam imet ei teinud ja nii leppis ta valusa allajäämisega.

2021. aasta MM-i hõbemedalist Mäe maadleb sel MM-il pronksi eest, tema tänane vastane on Justina Di Stasio (Kanada). Hamza võib aga ajaloos esimese Egiptuse naisena võita MM-kulla. Talle tuleb matil vastu türklanna Yasemin Adar, kes alistas poolfinaalis Ecuadori maadleja Génesis Reasco 4:3.