Ärm edestas 173,3-kilomeetrisel võistlusel kolme mehe vahel peetud finišis britti Alfred George’i (Vendee U) ja Mikutist (+0.02). Järgmised ületasid lõpujoone 21 sekundit hiljem, kus Madis Mihkels (Team Ampler – Tartu2024) sai viienda koha.

„Kohe algusest hakkasid rünnakud pihta ja pidime tiimina väga aktiivsed olema,“ rääkis Ärm võistluse järel. „Sain päris varakult ise jooksikute punti ja hakkasin seal ka tööle. Umbes 20 minutit hiljem, kui vahe peapundiga polnud ikka üle 25 sekundi läinud, sain aru, et pole mõtet rohkem ees tööd teha. Nii jõudis peagrupp meile järele ja hakkas jälle ründamine pihta. Seekord sõitsime ca 30 ratturiga eest ja minul oli kaks tiimikaaslast ka seekord abiks. Ühe tõusu peal üritasime seda gruppi veidi väiksemaks teha ja panime gaasi põhja. Saimegi osadest ratturitest lahti. Seejärel hakkasid sellest grupist omakorda rünnakud pihta.“

„Algul hoidsin ennast tagasi aga umbes 30 kilomeetrit enne finišit otsustasin ise proovida. Sain koos kolme konkurendiga eest ära ja töötasime ilusti koos. 15 kilomeetrit enne lõppu ründasin uuesti ühe lühema tõusu peal ja sellega jätsin ühe konkurendi maha. Sealt edasi sõitsime kolmekesi kuni finišini ja siis oli ainult vormistamise küsimus. Ma teadsin, et olen sprindis teistest kiirem ja nii ka läks,“ lisas eestlane.

Ärm võitis tänavu mäletatavasti ka Balti Keti velotuuril ühe etapi ja kokkuvõtte. Poolel maal eest ära sõitnud 30-liikmelisse gruppi kuulus veel Joonas Kurits (Team Ampler - Tartu2024), kes sai 12. koha, kaotades kaasmaalasele ühe minutiga. Morgan Brown (Team Ampler – Tartu2024; +2.21) ületas finišijoone 43. positsioonil.