Salernitana läks kohtumist 18. minutil juhtima, kui Antonio Candreva jooksis teravale tsenderduse otsa ning suunas palli kehaga võrku. Esimese poolaja viimastel minutitel muutus olukord kodumeeskonna jaoks veelgi kehvemaks, sest VAR-i abiga tuvastas peakohtunik Juventuse kaitsja Bremeri käega mängu ja määras penalti. Krzysztof Piatek realiseerimisel hätta ei jäänud ning poolajale mindi Salernitana 2:0 eduseisul.

Teise poolaja alguses õnnestus Bremeril teha vigade parandus ning pall võimsa pealöögiga väravasse kupatada. Juventuse lakkamatu surve kandis aga lõpuks vilja alles päris kohtumise viimastel minutitel, kui kohtunik andis Torino klubi kasuks penalti. Kuigi väravavaht Luigi Sepe suutis Leonardo Bonucci esimese löögi tõrjuda, siis tagasi põrkunud palli suunas Bonucci ikkagi teisel katsel väravasse.

Kodumeeskond ei soovinud 2:2 seisul veel püssi põõsasse heita ning kuuendal üleminutil lõi kogu staadion rõkkama, kui Juventuse suvine täiendus Arkadiusz Milik saatis palli peaga võrku.

Alates sellest hetkest võttis aga kogu kohtumine tragikoomilise pöörde. Esmalt jagas kohtunik särgi seljast tõmmanud Milikule teise kollase kaardi ja saatis ta väljakult minema, seejärel tuvastas VAR, et suluseisust löödud võiduvärav tuleks tühistada ning kogu olukord päädis lõpuks sellega, et sõneluse käigus teenisid punase kaardi nii Juventuse peatreener Massimiliano Allegri kui ka kaitsjad Juan Cuadrado (Juventus) ja Federico Fazio (Salernitana).

Kohtumise tipphetked:

Tabeliseis: