Möödunud teisipäeval Zultega kolmeaastase lepingu sõlminud Palumetsal ei tulnud oma võimalust kaua oodata, sest kohe esimeses mängus nimetati ta koosseisu ning 56. minutil õnnestus poolkaitsjal ka väljakule pääseda. Palumetsa koduklubi oli selleks hetkeks jäänud 0:1 kaotusseisu ning 72. minutil lubas Zulte endale lüüa ka teise. Oma osa mängis selles väravas ka eestlane, kes põhjustas tabamusele eelnenud karistuslöögi.

Zulte hoiab kaheksa vooru järel Belgia kõrgliigas viie punktiga eelviimast ehk 17. kohta, Gent tõusis 14 silmaga viiendaks.

Zulte Waregemi näol on tegemist 1950. aastal asutatud klubiga, mis on kahel korral võitnud Belgia karika ning tulnud koduses kõrgliigas 2013. aastal teiseks. Euroopa klubisarjades on Zulte seni edukaimaks esituseks 2006-2007 hooajal näidatu, mil UEFA Euroopa liiga eelkäijas, UEFA karikasarjas edeneti alagrupiturniirilt edasi 32 parema hulka. Viimati mängis Zulte eurosarjas viie aasta eest, mil Euroopa liigas alagrupiturniirile jõuti. Kodumänge peab Zulte Waregem 12 250 pealtvaatajat mahutaval Elindus Arenal.