„Rahulolev tunne oli, lõpuks sai midagi tehtud. Kui võitu poleks tulnud, läinuks tulevik raskeks – nüüd on märksa lihtsam edasi minna,“ rääkis Virves pärast triumfi Delfile antud intervjuus. „Külma õlle teen kindlasti, olen selle välja teeninud.“

Punktitabelis oli seis Kreeka ralli eel väga intrigeeriv: soomlasel Sami Pajaril oli koos 85 punkti, britt Jon Armstrongil samuti 85 ning Robert Virvesel 84 silma. Teisel põhjanaabril Lauri Joonal oli 79.

Tänu otsustava etapi võidule kogus eestlane lõpuks 130 punkti. Kreekas teiseks jäänud Armstrong pidi üldarvestuse leppima 115 silmaga samuti teise kohaga. Kolmandaks jäi soomlane Sami Pajari 111 ja neljandaks Lauri Joona 83 punktiga.

„Sõitsin niiöelda aeglast – et rehvid ja auto terveks jääks. Kiirusatsetel olid teatud osad paremas seisus, kus tuli gaasi peal hoida, et eelnevat ja järgnevat ajakadu kompenseerida. Pühapäevalgi sain suruda vaid teisel katsel, sest esimene ja samaga ka kolmas oli kehvas seisus – tee katki ja kivid väljas – ning seal tuli end tagasi hoida. Nii see sättimine käis,“ selgitas Virves oma strateegiat.

Koos juunioride MM-tiitliga saab Virves võimaluse tuleval hooajal sõita M-Spordi Ford Fiesta Rally2 auto roolis kaasa neli WRC2 klassi etappi. Lisaks oleks tal võimalik pisut juurde makses veel kahel MM-rallil osaleda.

„Tegelikult on kuus rallit vähe. Kui pärast üht testi Rally2 autosse istun, siis sellest midagi head ei tule. Peab rohkem sõitma, kuid selleks on vaja rahalisi vahendeid. Tahaks loota, et tiitel lihtsustab toetajate leidmist,“ lisas eestlane.