Pühapäeval oli põhiküsimuseks, kas Neuville'il kästakse Tänak mööda lasta. Neuville edestas päeva eel eestlast 27,9 sekundit. MM-i üldarvestuses oli ralli eel Tänakul aga 25 punkti rohkem ning ta on üldarvestuses Kalle Rovanperä lähim jälitaja.

Kui 14. kiiruskatse võitis Tänak, siis 15. Neuville. 15. kiiruskatse lõpus teatas Tänak, et katse eel kästi tal Neuville'i jahtimine lõpetada. „Presidendilt tuli selge sõnum, et Thierry't enam ei suru,“ kommenteeris Tänak hiljem hooldusalas WRC+ otse-eetris. „Isiklikust vaatest valmistab see pettumust. Tiimi nurgast ühest küljest mõistan seda. Keeruline olukord.“

Punktikatse järel, mille Tänak võitis, uuriti eestlaselt taas, mida ta Hyundai käigust arvab. „Sõltub, mis on eesmärk. Kui tahame võidelda MM-tiitli nimel, siis vale. Kui tahad head PR-i (avalikke suhteid - toim), siis õige otsus. Sõltub, mida tahame. Minu perspektiiv on võidelda MM-tiitli nimel. Kahju, et ei olnud võrdne võitlus. Reedel kandsime hübriidi niisama kaasas. Laupäeval oli ka probleeme,“ rääkis Tänak.

Tänak jätkab üldarvestuses teisel kohal. Ta kaotab Rovanperäle kolm rallit enne hooaja lõppu 53 punktiga. Neuville kerkis kolmandkas, kaotades omakorda Tänakule 23 silmaga.