Vips tegi hea stardi ja tõusis kuuendaks. Kohe juhtus aga kaks avariid ning avaringid sõideti turvaauto järel. Kaheksandaks ringiks oli eestlane tõusnud juba neljandaks, kuid siis juhtus uus avarii, mis tõi taas turvaauto rajale. Paraku ei õnnestunud Vipsil kohe turvaauto saabudes boksi minna, sest Hitechi meeskond võttis sisse oma teise sõitja Marcus Armstrongi.

Hiljem rehvide vahetamine kukutas eestlase kordusstardiks 11. kohale. Ta tõusis seejärel paari ringiga üheksandaks. Vipsi võistluse rikkus lõplikult 13. ringil juhtunud intsident, kus ta sõitis Liam Lawsonile tagant otsa. Eestlane sai selle eest 10-sekundilise seisa-sõida karistuse ning langes 13ndaks.

Lõpuks sai eestlane 11. koha. Etapi võitis India piloot Jehan Daruvala, teine oli Frederik Vesti ja kolmas Ayumu Iwasa. Lõpetajaid oli täna vaid 14.

Võistluse eelvaade:

„Täna (eile - toim.) näitasime head kiirust ja suutsime tervet sõitu kontrollida. Vajadusel oleksime võinud rajal isegi kiiremad olla. Olen autoga väga rahul, Hitechi meeskond on teinud suurepärast tööd,“ rääkis Vips pärast eilset võitu.

„Me oleme terve nädalavahetuse väga kiired olnud, kuid tegin kvalifikatsioonis apsaka, mis teeb põhisõidu kindlasti keerulisemaks,“ lisas eestlane.

Kvalifikatsiooni võitis Jack Doohan (Virtuosi Racing), teine oli Liam Lawson (Carlin), kolmas Marcus Armstrong (Hitech) ja neljas üldliider Felipe Drugovich (MP Motorsport). Vips oli ajasõidus kaheksas.

Vips on MM-sarja kokkuvõttes 109 punktiga kaheksas, Drugovich on juba kindlustanud MM-tiitli, tal on 233 punkti.

Kui blogi kohe ei avane, siis palume lehekülge värskendada.