Ralli eel oli soomlasel Sami Pajaril koos 85 punkti, britt Jon Armstrongil samuti 85, Robert Virvesel 84 ning teisel põhjanaabril Lauri Joonal 79 silma.

Virves hoiab laupäeva järel endiselt Kreeka ralli liidrikohta. Ta edestab britti Jon Armstrongi 53,2 sekundiga. Kolmandal kohal on iirlane William Creighton, kes kaotab juba seitsme minutiga eestlasele. Esikolmikule järgnevad McRae Kimathi ning soomlased Pajari ja Joona. Superrally süstemis jätkav Pajari kaotab Virvesele juba 42 minuti ning Joona 51 minutiga. Katsevõidud on jaotunud järgnevalt: Pajari (6), Armstrong (4), Virves (3). Loe ka: VIRTUAALNE PUNKTISEIS | Robert Virvest lahutab juunioride MM-tiitlist kolm kiiruskatset

„Täna oli suurepärane päev, aga samas ei teinud rajal valitsenud olud ja kõrge temperatuur olukorda sugugi lihtsaks. Keskendusime täielikult eduseisu hoidmisele, mis tähendas, et katseajad meid väga ei morjendanud,“ vahendab JWRC Virvese sõnu.

„See ei ole veel läbi ja homme saab kindlasti olema väga keeruline. Eks saab näha, mis juhtuma hakkab,“ andis eestlane mõista, et laskmata karu nahku ta veel jagama hakata ei plaani.