Parimaks mängijaks valiti Flora kaitsja Henrik Pürg, kes augustikuu jooksul tegi kaasa viis kohtumist ja kandis nendes väga otsustavat rolli. Pürg lõi olulised väravad Tartu JK Tammeka ja Paide Linnameeskonna võrku ja hoidis viiest mängust kahes vastased nulli peal. Samuti valiti Flora keskkaitsja kaks korda mängu parimaks ja vooru sümboolsesse koosseisu.

Pürgi heade esituste toel teenis Flora augustikuu jooksul tabelisse 13 punkti, kui võeti võidud Tartu JK Tammeka, Pärnu JK Vapruse, Paide Linnameeskonna ja Nõmme Kalju FC üle ning mängiti viiki JK Narva Transiga. Selle saldoga asetseb Flora tabelis 75 punktiga esimesel kohal.

Kuu parima treeneri auhind läks aga Kuressaaresse, mille teenis Roman Kozhukhovskyi. Augustikuu jooksul teenis Kuressaare Kozhukhovskyi juhendamisel viiest mängust kaks võitu, kaks viiki ja ühe kaotuse. Võidud suudeti võtta JK Narva Transi ja Pärnu JK Vapruse üle. Võitluslikud viigid mängiti välja Paide Linnameeskonna ja Tartu JK Tammekaga ning napilt võeti kaotus vastu tiitlikaitsjalt Tallinna FCI Levadialt.

Nende mängude abil teeniti augustis kaheksa punkti, millega tõusis Kuressaare saldo augusti lõpuks 36 punkti peale. Sellega ületati klubi ajaloo punktirekord, mis pärineb 2021. aasta hooajast (34). Praeguse seisuga hoiab Kuressaare Premium liigas viiendat kohta.

Kuu parimaid mängijaid ja treenereid tunnustab alates 2018. aastast juveeli- ja kellakauplus Goldtime. Sel hooajal jagatakse kuu parimate auhindu Premium liigas, Esiliigas ja naiste Meistriliigas.