Sinclair kirjutas Twitteris, et alates 1960-ndatest aastatest oli rassism Suurbritannias justkui keelatud, kuid sellel lubati ikkagi vohada. Seetõttu ei peaks Sinclairi meelest tumedanahalised inimest surnud kuningannat leinama.

Sinclair tegi postituse vahetult pärast kuninganna surma. Seejärel sai endine vutimees kohe palju negatiivset tagasisidet ning kriitika alla langes ka tema tööandja talkSPORT.

TalkSPORTis saatejuhina tegutsev Sinclair on praeguseks postituse kustutanud ning sulgenud ka oma Twitteri konto. Väidetavalt ei ole suutnud ka talkSPORTi juhtkond Sinclairiga kontakti saada.

Praeguseks nõutakse juba valjuhäälselt Sinclairi vallandamist ning viimase aja praktikat arvesse võttes ei ole talkSPORTil ilmselt teist valikut.

„Oleme üritanud saada Trevor Sinclairiga kontakti, et ta selgitaks tehtud postitust. TalkSPORT ei toeta selliseid vaateid ning on asunud asja uurima,“ kirjutati talkSPORTi poolt Twitterisse.

Sinclair kuulus Inglismaa koondisesse aastatel 2001–2003 ning sai kirja 12 kohtumist. Oma karjääri tippaastatel mängis ta Manchester Citys, West Ham Unitedis, Quuens Park Rangersis ja Cardiff Citys.