Oma lemmiku poolt saab hääletada premiumliiga.ee lehel ning hääletus kestab 15. septembri hilisõhtuni. Ilusaimale tabamusele on auhinna välja pannud Ramirent Eesti.

Augustikuu ilusaima värava kandidaadid tulevad viiest erinevast klubist. Virgo Vallik mängib Pärnu JK Vapruses ääreründajana. Denis Dedetško on JK Narva Transi keskkaitsja. Brent Lepistu on Tallinna FCI Levadia kapten ja Konstantin Vassiljev ning Henrik Pürg pallivad Tallinna FC Flora ridades. Nikita Ivanovi näol on tegu noore ja andeka Tallinna JK Legioni ründemehega.

Premium liiga augustikuu ilusaima värava kandidaadid:

Virgo Vallik vs. Paide Linnameeskond, 17.08.2022

Denis Dedetško vs. Tallinna JK Legion, 20.08.2022

Konstantin Vassiljev vs. Pärnu Vaprus, 20.08.22

Brent Lepistu vs. FC Kuressaare, 21.08.2022

Henrik Pürg vs. Paide Linnameeskond, 28.08.2022

Nikita Ivanov vs. JK Tallinna Kalev, 30.08.2022

Augustikuu ilusaima värava kandidaate on võimalik näha Premium liiga YouTube’i kanalilt.

Käesoleval hooajal on kuu ilusaima värava tiitli võitnud Markus Soomets (märts, Tallinna FC Flora), Bogdan Vaštšuk (aprill, Tallinna FCI Levadia), Ernest Agyiri (mai, Tallinna FCI Levadia) ja Zakaria Beglarishvili (juuni ja juuli, Tallinna FCI Levadia).

Premium liiga aasta ilusaimat väravat on valitud alates 2013. aastast ning senised üldvõitjad on Kristjan Tiirik (Tartu JK Tammeka), Rauno Tutk (Tartu JK Tammeka), Raido Roman (Viljandi JK Tulevik), Dmitri Kruglov (FC Infonet), Viktor Plotnikov (JK Narva Trans), Tõnis Vihmoja (Pärnu JK Vaprus), Henri Järvelaid (Tallinna FC Flora), Sander Laht (FC Kuressaare) ja Otto-Robert Lipp (FC Kuressaare).