„Üsna võrdselt, mõlemad jäid edasipääsust napilt välja. Aga ma arvan, et tänane koondis mängis taseme poolest natuke paremini. Kõik oli sammu võrra parem. Individuaalselt on mehed paremates klubides, taseme poolest samm kõrgemal,“ leidis BC Kalev/Cramos mängiv Kurbas.

Nelja aasta eest Eesti Korvpalliliidu spordidirektorina Eesti korvpalli arenguplaani - korvpallirahva seas masterplaani nime saanud, eesmärgiks 2025. aasta EMil veerandfinaali jõudmise seadnud plaani - tutvustanud Varrak rõhutas järgmiseks sammuks peavad nii täna koondisse kuulunud kui ka järgmised meeskonna uksele koputajad nägema palju vaeva, ent tegema ka õigeid otsuseid klubivalikul.

Kuidas kommenteerisid Varrak ja Kurbas turniiri viimast kohtumist Kreekaga? Kui tuleks valida, kumma võtaks Varrak esimesena enda meeskonda, Giannis Antetokounmpo või Luka Doncici? Mis jäi Eesti korvpallikoondisel puudu alagrupist edasi pääsemisest? Kes olid Eesti koondise suurimad õnnestujad individuaalselt? Kes peaksid moodustama koondise kolme aasta pärast? Kuula saadet:

1x
00:00