Chelsea jäi võõrsil Zagrebi Dinamole alla 0 : 1 ning kolmapäeva õhtul häbistas Napoli Liverpooli. Itaallased teenisid Meistrite liiga eelmise hooaja finalisti üle 4 : 1 võidu.

„Mängisime liiga avatult. Sellise vastase vastu ei ole selline asi võimalik,“ sõnas Liverpooli äärekaitsja Andy Robertson kohtumise järel BT Spordile.

„Nad olid meist tunduvalt paremad. Kui jääd olukorda hiljaks, siis peab keegi sind katma. Selliseid asju juhtus liiga palju ning nad said väga lihtsalt meie keskkaitsjatele probleeme tekitada,“ lisas šotlane.

„Suutsime luua ka mõned olukorrad, kuid lõpuks väärisime sellist tulemust. Nad leidsid väga palju vabu ruume. Väljakul viibides oli selline tunne, et vastastel oli üks mees rohkem. See ei ole meie jaoks tavapärane,“ rääkis Robertson veel.

Viimati kaotas mõni Premier League’i klubi oma hooaja avamängus Meistrite liigas nii suurelt 2003/04 hooajal, kui Londoni Arsenal jäi Milano Interile alla 0 : 3. Lisaks kordas Liverpooli meeskond oma suurimat kaotust Meistrite liiga ajastul.

Sel hooajal on omajagu kriitikat saanud Liverpooli keskkaitsja Virgil van Dijk. Statistikaportaal Opta toob välja, et van Dijk on viimase seitsme kohtumise jooksul põhjustanud nüüd kaks penaltit. Enne seda ei põhjustanud ta 150 kohtumise jooksul ühtegi penaltit.