Turniiri ametlikes sotsiaalmeediakanalites jagati graafikut, millel reklaamiti veerandfinaali pääsenud Itaalia tennisetähti Matteo Berrettinit ja Jannik Sinnerit. Pilti saatis sõnum „Berrettini & Sinner – esimene Itaalia duo ajaloos, kes jõudnud US Openi veerandfinaali“.

Ei läinud kaua mööda, kui tennisefännid lamenti lööma hakkasid, sest ühe väikse pisiasjaga pandi selle ajaloolise fakti juures totaalselt mööda.

„Pennetta ja Vinci on juba unustatud!?“ küsis üks Twitteri kasutajatest, viidates Flavia Pennetta ja Roberta Vinci 2015. aasta finaalile.

„Millal te lõpetate endale häbi tegemise? Teil olid 2015. aastal finaalis ainult itaallannad,“ kirjutas teine fänn.

Daily Mail tõi välja, et US Openi sotsiaalmeedia töötajatel võttis prohmaka parandamine aega 19 tundi, kui postituse kommentaaridesse pandi foto 2015. aasta finaalist koos kirjaga „Muidugi oli see statistika meesüksikmängu kohta. Me kõik mäletame seda“.

Tennisefänne see parandus muidugi ei rahuldanud. „Päris mage, US Open Twitter! Loomulikult oli Flavia-Roberta matš suurem asi kui kaks Itaalia meest veerandfinaalis,“ kõlas üks kommentaar.

Küll aga ei parandatud ära esialgset plakatit ega lisatud sinna sõna „esimene Itaalia meeste duo“, mis sealt tänaseni puudu on.

Berrettini kaotas veerandfinaalis norralasele Casper Ruudile. Sinner kohtub eeloleval ööl veerandfinaalis hispaanlase Carlos Alcaraziga.